Дуже особливий день – Близнятам, труднощі на роботі – Дівам: гороскоп на 5 травня

А Скорпіонам не можна сперечатися

ОВНИ

Вам потрібно дуже відповідально поставитися до доручень або прохань. Особливо, якщо вони пов’язані з роботою. Керівник має помітити ваші старання і віддати вам належне. Ви ж, своєю чергою, зверніть увагу на здоров'я і не перевтомлюйтеся. 

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви можете досягти успіху і в професійних справах, і в любовних. Головне – не пропустити недвозначний натяк, який зробить вам доля. 

БЛИЗНЯТА

Найімовірніше, цей день розпочнеться з приємних новин, продовжиться невеликими сюрпризами, а закінчиться душевним побаченням.

РАКИ

Вам не можна розслаблятися, інакше ризикуєте здати позиції на роботі. Настрій можуть зіпсувати забаганки вашої коханої людини. Не сваріться, а спробуйте спокійно пояснити доречність її вимог, бо конфліктом ви нічого не доб’єтеся.

ЛЕВИ

Не потрібно поспішати, хоча справ у вас буде сила-силенна. Щоб з усім впоратися – не нехтуйте допомогою людей, які щиро бажають вам добра. 

ДІВИ

Цього дня можуть виникнути непередбачені труднощі на роботі – як тільки вам здасться, що ви близькі до успіху, то одразу ж з’являться перешкоди. Не розчаровуйтеся та не опускайте руки, адже сприятливий період вже близько.

ТЕРЕЗИ

Займіться тим, що дається вам без особливих зусиль, бо перевтома зараз вкрай небажана. Також будьте обережними зі своїми висловлюваннями, щоб згодом це не використали проти вас.

СКОРПІОНИ

День буде наповнений приємними подіями. Чекайте вигідних пропозицій, які стосуються не тільки роботи. Головне – уникайте суперечок з керівництвом і колегами.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся відгородитися від неприємних думок і неприємних людей. Більше часу приділяйте собі та своїм коханим. 

КОЗОРОГИ

Проявляйте більше ініціативи у всьому, що стосується вашої професії. Однак, якщо бачите, що на шляху виникла стіна, то не намагайтеся її пробити. Займіться краще тим, що вам під силу. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня не налаштовуйтеся на конкретний результат, а дайте волю долі. Намагайтеся більше уваги приділяти своєму оточенню – незабаром вам знадобиться їхня прихильність.

РИБИ

Починається сприятливий період, який внесе корективи практично в усі сфери вашого життя. Ваша думка припаде до смаку керівництву, тому не соромтеся висувати нові пропозиції. Ввечері уникайте з'ясування стосунків з рідними.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень