Більше конфліктів – Водоліям, здійснення професійних бажань – Ракам: гороскоп на 1 травня

А в когось виникнуть фінансові труднощі

ОВНИ

Зараз вам потрібно проявити всі свої організаторські здібності. Також доведеться пристосовуватися до обставин і бути терплячими до близьких.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня у вас з'являться можливості для зміни робочої ситуації на краще. Головні умови успіху – увага та швидкість реакції. 

БЛИЗНЯТА

Цього дня про себе нагадають невирішені проблеми або невиконані зобов'язання. Не виключено, що доведеться зіткнутися з дрібними фінансовими або побутовими проблемами.

РАКИ

Творчий підйом і бажання вразити інших будуть запорукою вашого успіху. І у справах, і в особистих стосунках. Ви матимете нагоду втілити у реальність професійні бажання.

ЛЕВИ

Ви будете неперевершені у вмінні переконувати оточуючих, тому зможете вирішити чимало питань. А ось до привабливих пропозицій варто поставитися з обережністю.

ДІВИ

Цього дня доведеться вирішувати домашні та особисті проблеми, які відсунуть на другий план справи і бізнес.

ТЕРЕЗИ

Можливі труднощі у спілкуванні з партнерами чи колегами. Ваша впертість може коштувати надто дорого, тому варто бути більш гнучкими.

СКОРПІОНИ

Вас чекають успіхи в особистих справах, але проблеми можуть виникнути у матеріальних питаннях. Ви зможете вирішити їх реально оцінивши ситуацію та змінивши статті витрат.

СТРІЛЬЦІ

Будьте обережними з новими знайомими – їм не варто довіряти. Зараз взагалі краще обмежити спілкування й зайнятися завершенням давніх робочих справ.

КОЗОРОГИ

Ретельно оберігайте свої задуми від інших, аби вас не збили з правильного курсу. Особисте життя принесе розчарування, якщо ви надто багато вимагатимете від партнера.

ВОДОЛІЇ

Це день підвищеної конфліктності. Будьте обережні, не допускаючи непотрібних суперечок і підвищеного тону в розмові.

РИБИ

Не виключено, що несподівані дії керівництва змусять вас працювати більше чи займатися абсолютно незнайомою справою. Але зорі запевняють, що ваша праця буде гідно винагороджена.

Зауважимо!  

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень