Грошовитий день – Дівам, проблеми з самооцінкою – Левам: гороскоп на 30 квітня

А Тельцям повернуть борг. Але це не точно

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Ваші комунікативні здібності знизяться, тому хорошого співрозмовника з вас не вийде. Цей день краще провести наодинці, щоб відпочити від людей.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня у вас з’явиться можливість придбати те, про що давно мріяли. Можливо, вам повернуть борг.

БЛИЗНЯТА

Зорі рекомендують зайнятися вдосконаленням своєї майстерності. Зараз дуже вдалий час для того, щоб реалізувати ваші плани.

РАКИ

Приділіть увагу своєму здоров’ю. Намагайтеся правильно харчуватися, більше рухатися, але не перенапружувати себе фізично. Все повинно бути в міру і приносити вам задоволення.

ЛЕВИ

Можуть виникнути проблеми з самооцінкою. Постарайтеся зробити щось, що отримає схвалення оточуючих. Це може вам допомогти знову повірити у свої сили.

ДІВИ

Зараз добре планувати масштабні фінансові заходи та вирішувати фінансові питання.

ТЕРЕЗИ

Матеріальні успіхи будуть залежати від уміння налагоджувати та підтримувати відносини. У цей період можливе загострення стосунків із друзями. Намагайтеся не наговорити зайвого.

СКОРПІОНИ

У вирішенні деяких серйозних проблем вам цього дня допоможуть близькі люди. Не соромтеся попросити про допомогу.

СТРІЛЬЦІ

Для тих, хто захоплений своїм розвитком, зараз відкриваються хороші можливості для пізнання та самовдосконалення. День потішить приємними зустрічами.

КОЗОРОГИ

Непоганий період для демонстрації своїх вмінь. У фінансових справах допоможе інтуїція, яка вбереже від ризикованих вчинків, які можуть призвести до збитків.

ВОДОЛІЇ

У вас є шанс привернути до себе увагу та завоювати симпатії. Використайте цей день для того, щоб знайти нові зв'язки та налагодити партнерські відносини.

РИБИ

Гарний час для завершення старих справ. Але вам не варто поспішати, рватися вперед і гнатися за успіхом. Все треба робити спокійно, вдумливо та ретельно перевіряти.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень