Новий тиждень принесе величезне багатство тільки трьом знакам Зодіаку: на кого чекає дзвін монет

Доля вирішила побалувати їх щедрим подарунком

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень – з 8 по 14 травня. Найближчими днями зможуть розбагатіти представники трьох знаків Зодіаку. На когось чекає дзвін монет, а комусь поталанить отримати величезний дохід.

Телець

Тельці, як вважають астрологи, отримають дуже щедрий подарунок. Можливо, хтось вирішить порадувати їм дорогим презентом. Також є шанс того, що представники цього знака Зодіаку зуміють домогтися того, що їм повернуть всі борги. Надалі астрологи рекомендують не позичати так легко гроші людям, які їх не цінують. Ставтеся до своїх фінансів з повагою, не варто розкидатися тим, що так непросто вам дається.

Стрілець

На Стрільців звалиться величезне багатство. Вони будуть приємно здивовані, новий тиждень подарує їм багато радості. Кожен день перетвориться в можливість себе реалізувати, знайти нове джерело доходу. Представники цього знака Зодіаку доб'ються небувалого успіху, їм точно вдасться набити грошима гаманець. Важливо лише докласти трохи зусиль. Не бійтеся почати щось нове.

Козоріг

Найближчими днями Козероги отримають шанс на мільйон. Вони зуміють зірвати великий куш, в цьому їм допоможе хтось із друзів. Не відмовляйтеся від авантюр, спробуйте ризикнути. Якщо наступного тижня Козорогам запропонують нову роботу, відмовлятися не варто. Розгляньте пропозицію, оцініть всі ризики. Можливо, ви зможете змінити своє життя і почати багато заробляти.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень