Гроші – Левам, новий проєкт – Козорогам: гороскоп на 6 травня

А комусь не варто ризикувати

ОВНИ

У вас цього дня буде надзвичайно м'який настрій, ви хотітимете любові та ніжності. Варто бути обережними, щоб ніхто не зловживав вами.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає розмова з давнім знайомим. Причому, дуже плідна, оскільки ця людина запропонує вам вигідну співпрацю.

БЛИЗНЯТА

Вам треба набратися сил, оскільки незабаром вони вам знадобляться. Не виключено, що ви зміните сферу діяльності й на це доведеться витратити чимало зусиль.

РАКИ

Спробуйте робити те, чим ви раніше ніколи не займалися. У вас можуть відкритися несподівані таланти.

ЛЕВИ

Цього дня підвернеться можливість трохи заробити. Обов’язково скористайтеся нею і такий підробіток стане регулярним.

ДІВИ

Спробуйте хоча б на день змінити своє рутинне життя, додавши щось приємне. Зробіть собі подарунок або займіться тим, що любите. Оновити потрібно й ваші стосунки, причому – якнайшвидше.

ТЕРЕЗИ

Є ризик витратити набагато більше грошей, ніж плануєте. Тому, покупки краще робити зі списком.

СКОРПІОНИ

День буде не таким, як ви розраховуєте. Але це не означає, що щось трапиться, навпаки – вас чекають приємні несподіванки, пов’язані з особистими стосунками. У вас буде нагода перевірити наскільки ви довіряєте своїй коханій людині.

СТРІЛЬЦІ

Будьте обережними у висловлюваннях, адже ризикуєте вколоти якусь важливу персону, яка могла б стати вашим покровителем. А зустріч з такою людиною цього дня неминуча.

КОЗОРОГИ

Цього дня у ваше життя увірвуться нові турботи, через які доведеться змінити свій ритм. Ймовірно, ви розпочнете роботу над важливим проєктом, який повністю вас захопить.

ВОДОЛІЇ

Ви будете дещо агресивно налаштованими й можете вплутатися у конфлікт, тому, контролюйте емоції щосекунди.

РИБИ

Вам потрібно влитися у товариство впливових людей. Саме так ви зможете здійснити свою мрію або знайти забезпеченого партнера. Підготуйтеся, щоб бути у формі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень