Цих брехунів викриють у травні: Яких знаків Зодіаку невдовзі спіймають на обмані

Їх лише два

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Астрологи кажуть, що Близнят та Риб у травні можуть спіймати на брехні. Тож їм варто бути дуже обережними у своїх словах та діях.

Близнята

Представники цього знака Зодіаку дуже часто схильні до того, щоб говорити неправду. У них така натура. Цього місяця вони можуть намагатися обдурити когось із близьких, але це може закінчитися погано.

Астрологи радять Близнятам не брехати, щоб не втратити довіру рідної людини.

Риби

Вони можуть збрехати другу чи колезі по роботі. Втім, зірки кажуть, що ця брехня практично одразу буде розкрита і спричинить непорозуміння, образи, розчарування.

Астрологи радять Рибам бути максимально чесними з усіма людьми, які їх оточують. Бо іноді краще гірка правда, ніж солодка брехня.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.


Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень