Любовна пригода – Стрільцям, доленосні події – Близнятам: гороскоп на 8 травня

А Раки будуть там, де конфлікти

ОВНИ

Цього дня доведеться вийти з зони комфорту й зробити те, що вам не властиво. У нових умовах ви отримаєте цінний досвід і зможете зав’язати потрібні знайомства.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете отримати дуже привабливу пропозицію по роботі. Однак, не поспішайте погоджуватися й вам запропонують ще вигідніші умови.

БЛИЗНЯТА

Ви знаходитесь на порозі доленосних подій і вам доведеться приймати важливе рішення. Якщо у якійсь сфері життя у вас є проблеми, то знайте, що дуже скоро все зміниться на краще.

РАКИ

Готуйтеся до великої кількості конфліктів, а краще – намагайтеся їх уникати. Для цього потрібно буде максимально проявити витримку, оскільки люди будуть постійно вас провокувати.

ЛЕВИ

Проявіть наполегливість у роботі. Будьте зібраними, адже вас чекає довга розмова з керівництвом, результат якої може вплинути на вашу кар’єру.  

ДІВИ

Саме час зайнятися аналізом проблем в особистому житті. Те, до чого ви прийдете у роздумах, допоможе вам краще розуміти і партнера, і себе.

ТЕРЕЗИ

Ви будете сповнені енергії та сил. Ваша працездатність на піку, тому скористайтеся цим і зробіть внесок у своє майбутнє.

СКОРПІОНИ

Це дуже продуктивний день для вашої кар'єри. Варто задуматися над тим, як ви можете трохи відкоригувати свої методи роботи, аби швидше отримати бажане.

СТРІЛЬЦІ

Вас потягне на романтику. Можливо, ви перейдете з дружніх стосунків у любовні, або вас чекає зовсім несподівана пригода.

КОЗОРОГИ

Не поспішайте, інакше можете накликати проблеми. Нехай все йде так, як має бути. А ви займіться звичними справами.

ВОДОЛІЇ

У вас буде дуже насичений день – вас буквально завалять роботою, але ввечері чекайте дуже особливого спілкування з дуже особливою для вас людиною.

РИБИ

Вам захочеться розслабитися, тому складно буде змусити себе працювати. Однак, потрібно взяти себе в руки, зануритися у роботу й бути постійно на зв'язку, адже цього дня вам повідомлять важливу новину.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень