Гнів – Левам, швидкий успіх – Скорпіонам: гороскоп на 12 травня

А ще багато чого обертатиметься навколо грошей

ОВНИ

Зорі прогнозують зміни у фінансовому становищі, проте непередбачені витрати чи надмірна щедрість не дадуть вам насолодитися грошима.

ТЕЛЬЦІ

Є велика ймовірність невеликого фінансового покращення – виграшу, знахідки чи подарунка. Запорукою ваших успіхів найближчим часом буде ваше близьке оточення.

БЛИЗНЯТА

Спілкування з колегами призведе до непорозумінь або змусить змінити плани. А ось старі друзі можуть дати слушну пораду. 

РАКИ

Вдалий день для тих, хто займається комерційними справами. Ймовірні грошові надходження та суттєве просування на шляху до поставленої мети. 

ЛЕВИ

Несправедливість стосовно вас чи когось із близьких може викликати у вас гнівний протест. Активність і прямота допоможуть вам виправити становище, проте нетерпіння може ускладнити ситуацію.

ДІВИ

Намагайтеся уникнути прагнення панувати у кожному питанні. Вам не завадить виявляти більше такту та терпимості. 

ТЕРЕЗИ

Зорі радять набратися терпіння, оскільки можливі проблеми матеріального характеру. Ваші працьовитість та витривалість допоможуть знизити негативні тенденції дня.

СКОРПІОНИ

Вдалий час для активності у сфері професійної діяльності. Сприятливе розташування зірок обіцяє швидкий та вагомий результат в усіх починаннях. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що збіг обставин чи нове знайомство зіграють у вашому житті велику роль. Можлива особлива романтична зустріч, на яку ви довго не могли наважитися.

КОЗОРОГИ

Зараз старанність та працездатність дадуть свої плоди. Не відмовляйтеся від порад, адже завдяки допомозі доброзичливо налаштованих до вас людей, ви зможете уникнути помилок. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня зростуть життєвий потенціал і сексуальність. Зараз ви без особливих зусиль зможете вирішити чимало проблем.

РИБИ

У будь-якій справі потрібно шукати конструктивні рішення. Доведеться йти на компроміс. Приділіть більше уваги дітям: можливо, у них виникли проблеми, які не можна вирішити без вашої участі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень