Астрологи Польщі назвали ТРИ знаки Зодіаку, довіряти яким не можна ніколи

Здатні на підлість та підступ

Всі ми прагнемо здорових та дружніх стосунків, але не з усіма вони складаються. Чому?

За словами астрологів з Польщі, не варто довіряти Близнятам, Скорпіонам та Рибам. 

Близнята

Люди, народжені під цим знаком, дуже егоїстичні, вони завжди ставлять свій добробут на перше місце. Близнята за вдачею веселі та оптимістичні, тому користуються великою популярністю у колі друзів. Їх у них так багато, що вони навіть не помітять втрати одного-двох... Охочих же бути в їхній компанії побільшає.

Люди, які народилися під цим знаком, ні до кого і ні до чого не ставляться серйозно, не прив'язуються до людей і до речей. Вони також не почуваються винними, якщо завдають комусь болю, та здатні на зраду.

Скорпіон

Скорпіонам важко будувати здорові стосунки з людьми, бо вони самі дуже недовірливі й найбільше бояться бути обдуреними, тому самі… Вдаються до різних нехороших речей.

Уродженці знаку віддають перевагу випадковим знайомствам, а не дружбі – вона здається їм занадто обтяжливою.

Якщо хтось розповідає їм таємниці, то Скорпіони не почуваються зобов'язаними їх зберігати. До того ж, вони мстиві. Якщо їхні почуття зачепити, постараються помститися якомога болючіше і зроблять це нишком.

Риби

Представники цього знаку зодіаку, як правило, свідомо не намагаються когось образити, але найчастіше приймають неправильні рішення. Риби хочуть догодити всім, що неможливо, от і вплутуються в інтриги чи брехню.

Навіть якщо вони мають найкращі наміри, брехня залишається брехнею, а довіру важко відновити.

Саме тому Риби вважаються людьми непостійними, примхливими та мінливими, і довіряти комусь із подібним характером складно. Крім того, вони можуть робити підлості та не шкодувати про це.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень