Період успіху – Дівам, переоцінка цінностей – Стрільцям: гороскоп на 18 травня

А Рибам треба берегти гармонію в стосунках

ОВНИ

Вам потрібно зміцнювати свої професійні зв'язки, адже від цього залежить ваше найближче майбутнє. Хороші відносини з потрібними людьми сприятимуть підвищенню.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня вам буде весело та радісно. Ви прокинетеся вже у правильному настрої, а впродовж дня вас чекатимуть ще й приємні події.

БЛИЗНЯТА

Удача буде на вашому боці, тому не бійтеся ризикнути.  Якщо ж будете довго сумніватися і боротися з сором’язливістю, то можете впустити свій шанс.

РАКИ

Це буде емоційно насичений день. Але що б не відбувалося, це не повинно вибити землю з-під ваших ніг.

ЛЕВИ

Ви побачите перед собою нові горизонти та можливості. Ви будете окрилені усвідомленням того, що впритул наблизилися до своєї мрії. Тепер головне зробити останній крок.

ДІВИ

Починається період професійного підйому. Не бійтеся відповідальності та не нервуйте – зараз саме той період, коли вам потрібно показати усі свої можливості та вміння.

ТЕРЕЗИ

Експерименти та нововведення не принесуть вам нічого доброго, а ось стрес можете отримати запросто. Тому, цього дня йдіть звичним шляхом і використовуйте традиційні методи.

СКОРПІОНИ

Будь-які фінансові справи будуть невдалими. Будьте уважними до кожної гривні. Придивляйтеся ретельно й до свого оточення – біля вас є людина, яка може втягнути вас у неприємності.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете невдоволені своїм життям. Можлива переоцінка цінностей – ви зрозумієте, що більше не хочете деяких людей і справ, які є у вашому житті.

КОЗОРОГИ

Цього дня доведеться спілкуватися з великою кількістю людей і займатися незвичними для вас справами. Доведеться побігати, але все це дасть хороші плоди.

ВОДОЛІЇ

Що б ви не зробили цього дня, це не принесе очікуваного результату, тому, намагайтеся не перевтомлюватися. Натомість зараз ви отримаєте результат своїх минулих вчинків. Для когось це буде нагорода, а для когось - покарання.

РИБИ

Зорі радять вам не квапити події в особистому житті. Ваші спроби щось покращити можуть зіпсувати ту гармонію, яку ви зараз знайшли.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень