Ревнощі – Водоліям, мудрі поради – Левам: гороскоп на 14 травня

А Овнам не варто бути надто наполегливими

ОВНИ

День вдасться, якщо ви зумієте правильно оцінити ситуацію й переконати оточуючих у своїй правоті. Але не будьте надто наполегливими – винахідливість і тактовність швидше приведуть вас до потрібного результату.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня частина неприємностей зникне без вашого втручання. Не давайте собі обіцянок, бо це суттєво обмежить вашу свободу.

БЛИЗНЯТА

У відносинах з близькими можуть виникнути труднощі. Добре думайте, перш ніж щось робити, оскільки виправити помилки буде дуже важко.

РАКИ

Ви перебуватимете у піднесеному настрої і все вам вдаватиметься з першої спроби.

ЛЕВИ

Прислухайтеся до порад. Найімовірніше, ви заплуталися у якійсь ситуації і вам краще дізнатися думку більш досвідчених людей.

ДІВИ

Не забувайте підтримувати близьких і самі не відмовляйтеся від допомоги. Намагайтеся більше відпочивати й не нехтуйте повноцінним сном.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно відволіктися від проблем, тому використайте цей день для комфортного відпочинку, турботи про зовнішність та особистих захоплень.

СКОРПІОНИ

Вас може чекати випробування і багато чого буде залежати від того, як ви з ним впораєтеся. Не звертайтеся за допомогою до тих, кому не надто довіряєте, й не зв'язуйте себе обіцянками, оскільки є ризик їх не виконати.

СТРІЛЬЦІ

Зараз можна сміливо змінювати все, що вас не влаштовує. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки. Уникайте навіть найменших суперечок і конфліктів з коханими.

КОЗОРОГИ

Постарайтеся у вільний час зайнятися приємними справами, які дозволять розслабитися і відволіктися від турбот, адже відпочинок необхідний вам перед новим насиченим тижнем.

ВОДОЛІЇ

Можливі ревнощі коханих. Цей день краще провести наодинці, щоб уникнути конфліктів.

РИБИ

Ви відчуєте прилив енергії, тому не втрачайте дорогоцінного часу, а займіться вирішенням питань, які здавалися вам складними. Також не забувайте побалувати себе приємними покупками.

Зауважимо!  

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень