Довгожителі за гороскопом: 5 знаків Зодіаку, які живуть довше, ніж інші

Головне, аби здорові та щасливі були

ТЕЛЕЦЬ 

Зірки пророкують спокійне, тихе, тривале і щасливе життя. Запорука їхнього довголіття у систематичних заняттях спортом і доволі активному способі життя. А Тельці люблять планувати, тож профілактичні огляди у лікаря вписані в календар. 

РАК

Здорова їжа, спорт і хороший секс – кредо Раків. Єдине, що може стати на заваді Ракам – це емоції. Надмірна чуттєвість формує постійний стрес. Якщо Раки впораються з емоціями, то ще у правнуків на весіллі гулятимуть. 

ВОДОЛІЙ

Водоліїв не можна назвати фанатами черг під кабінетом лікаря, тож звертаються туди тільки тоді, коли дуже треба. Вони обожнюють наводити лад у думках, мають великі енергетичні резерви й витрачати їх готові тільки з позитивним настроєм. Вони по-філософськи ставляться до старості та обожнюють онуків. 

ЛЕВ

Попри усі складнощі, які випадають на долю Левів, вони можуть з ними впоратися. Їм не властиво впадати у глибоку депресію, вони тверезо оцінюють ситуацію та встановлюють пріоритети. Леви доживуть до глибокої старості, але мають пам’ятати – ризикувати їм не варто. 

РИБИ

Риби свідомо ігнорують будь-яку фізичну активність. Їм властиво сподіватися на краще та не впадати у відчай. Коли Риби знаходять своє кохання, вони відчувають цілісність життя і чудово живуть до глибокої старості у гармонії з собою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень