Юпітер у Тельці 2023: трьом знакам Зодіаку дуже круто пощастить

Варто не проґавити подарунок долі

Вплив планети Юпітер змінить життя кількох знаків Зодіаку. 17 травня Юпітер, а це – планета достатку та подарунків, ввійшов у знак  Тельця.

Тож протягом року найбільше щаститиме земним знакам зодіаку – Тельцям, Дівам і Козорогам. Їхні бажання збудуться, кажуть астрологи.

Телець

Юпітер принесе Тельцю любов, віру та оптимістичний погляд на майбутнє. У вас зміниться коло спілкування та з’являться нові можливості. Тельці можуть укласти шлюб, дізнатися про вагітність, переїхати за кордон.

Діва

Юпітер збільшить ваші квадратні метри, життя стане комфортнішим. Найближчий рік дуже хороший для покупки або продажу квартири й переїзду в інше місто або країну. Також це вдалий час для подорожей, поїздок та початку навчання.

Козоріг

Любов, роман, закоханість – ось що чекає на Козорогів в найближчий рік. Козороги проявлять свої таланти, хобі може стати бізнесом. Ви зустрінете однодумців, також можливі робочі поїздки за кордон. До кінця року Козороги зможуть досягти омріяних перемог та навіть стати батьками.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень