Більше cексу – Овнам, непорядні колеги – Скорпіонам: гороскоп на 26 травня

А Левам пощастить в комерції

ОВНИ

Цього дня зростуть ваші творчі та сексуальні можливості. У вас буде змога переосмислити накопичений досвід і здобути новий – незвичний і цікавий.

ТЕЛЬЦІ

У вас з’явиться ідея, яка має велике майбутнє. Якщо її правильно розкрутити, то вона принесе чималий прибуток. Порадьтеся зі знаючими людьми й починайте її втілювати.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережні з витратами, бо ваше фінансове становище перебуває в дуже нестійкому положенні. Ваші уявлення та бажання не відповідають реальному стану справ. Також цього дня вам доведеться вирішувати питання, яке вимагатиме від вас набагато більше зусиль і часу, ніж ви припускали.

РАКИ

Цього дня вам не вдасться уникнути сварок і непорозумінь. Не бійтеся піти на поступки й пам'ятайте, що любов і терпіння є запорукою миру та спокою в сім'ї.

ЛЕВИ

Вас чекає енергетично потужний день, який буде надзвичайно сприятливим у сфері комерції. Але ви будете дещо запальними, тому можете взяти на себе зайву відповідальність.

ДІВИ

Існує небезпека наклепу та пліток, тому краще не розповідайте свої таємниці. Не довіряйте нікому, бо навіть багаторічна дружба не може бути гарантією того, що вас не образять.

ТЕРЕЗИ

Заплануйте на цей день романтичне побачення. Той, хто буде з вами зараз, буде з вами ще багато-багато років, а, можливо, й усе життя.

СКОРПІОНИ

Не бійтеся проблем, пов'язаних з непорядністю ваших колег або партнерів. Ви зумієте ясно й чітко розібратися в ситуації та знайти правильне рішення. 

СТРІЛЬЦІ

Не варто контролювати інших геть у всьому. Ви забагато на себе берете, а тому постійно живете в стані стресу. Повірте, що й інші теж можуть добре робити свою справу.

КОЗОРОГИ

Цього дня можливі провокації. Намагайтеся завершити всі справи, оскільки можуть виникнути несподівані проблеми, які загальмують вашу діяльність. 

ВОДОЛІЇ

У чутливих в емоційному плані представників знаку може виникнути безпричинна туга. Також вас можуть втягнути у непотрібні суперечки, які зіпсують настрій на весь день. 

РИБИ

День сприятливий для планування, налагодження контактів і знайомств, які можуть згодом стати фундаментом для кар’єрного росту чи фінансових надходжень. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень