Як з обкладинки глянцю: під цими знаками Зодіаку народжуються найкрасивіші люди

Важко не погодитися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найкрасивіші люди. Від природи вони надзвичайно красиві. Свою привабливість часто використовують як головний козир. Це подарунок долі, а для когось і випробування.

Лев

Леви - дуже впевнені у собі, і недарма. Вони дуже харизматичні й красиві. До того ж ще й розумні! Вони часто мають густе, красиве волосся, яке не вимагає додаткового вкладання.

У них чіткі і приємні риси обличчя, виразні вилиці, пухкі губи, глибокі очі та рівний ніс.

Ще одна сильна сторона Левів - це їхня фігура. Вони мають довгі стрункі ноги, осину талію і підтягнуті стегна без особливих зусиль в спортзалі. 

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком - справжні щасливчики. З дитинства вони дуже красиві, тому користуються популярністю серед своїх однолітків. З віком їхня краса тільки посилюється, дозволяючи Скорпіонам реалізовувати себе у модельній справі або в кіно.

У Скорпіонів дуже красиві очі та губи, але головна фішка - це зона декольте. Жінки-Скорпіони досить стрункі, бюст у них пишний та акуратний. 

Риби

Риби від природи високі, худенькі, мають нетипову зовнішність, що дозволяє їм зніматися у кіно, грати в театрі або бути моделлю. У Риб хороший смак, що, в доповненні з ідеальною фігурою, стає квитком в успішне життя. 

Представники цього знака Зодіаку фотогенічні з усіх боків. Їхня посмішка не залишиться непоміченою ні за яких обставин.

Та краса - це ще не все, що потрібно для щастя. А зовнішність людей дуже оманлива.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: «УНІАН» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень