Невеликий прибуток – Стрільцям, сюрпризи та подарунки – Ракам: гороскоп на 27 травня

Також цього дня можливі конфлікти

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Зорі рекомендують контакти тільки з найближчими людьми, з якими можна поділитися і радістю, і смутком. Хоча радісних подій цього дня буде більше.

ТЕЛЬЦІ

Вдалий день, коли ви зможете подолати підступи ворогів і поліпшити свій матеріальний стан. Можливі й несподівані особисті пропозиції.

БЛИЗНЯТА

Несприятливі тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на уявлення про себе та коханих. Рекомендується розірвати всі непотрібні зв'язки.

РАКИ

Доля піднесе вам сюрпризи та подарунки. Головне – уникати з’ясування стосунків і ревнощів.

ЛЕВИ

Не виключено, що вам цього дня зроблять привабливу пропозицію, але вам буде важко перемогти в собі страх і сумніви.

ДІВИ

Творчий підйом у поєднанні з розсудливістю допоможуть вам досягнути бажаного. Результат вашої діяльності в недалекому майбутньому призведе до визнання і слави. 

ТЕРЕЗИ

Можливі непорозуміння – цього дня доведеться пережити труднощі у стосунках з близькими. Контроль і витримка – ось ваші порадники.

СКОРПІОНИ

Зараз вам під силу впоратися з будь-якою справою. Не соромтеся просити про допомогу, якщо це необхідно - вам не відмовлять. 

СТРІЛЬЦІ

Зорі прогнозують вам невеликий прибуток. Можливо, перед вами відкриються нові перспективи, але дуже обережно потрібно ставитися до нових ідей та пропозицій. 

КОЗОРОГИ

Несподівана звістка змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритети. Може виникнути конфлікт з кимось із рідних.

ВОДОЛІЇ

Можливі негативні зміни у фінансових справах і погіршення самопочуття. Уникайте спілкування з неприємними вам особами, бо це може призвести до емоційного зриву. 

РИБИ

Не виключені фінансові втрати або поява серйозних труднощів. Увечері можливі непорозуміння з домашніми.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень