«Екватор» відреагував на холівар із «мертвою жінкою» на білбордах у Рівному

ТРЦ замінить усю рекламу та проведе свято… по-іншому

Про неприйнятну рекламу із закривавленою дівчиною, яку розклеїли у Рівному на білбордах, учора також говорили на сесії Рівнеради. У підсумку депутати навіть прийняли рішення «рекомендувати заборонити» пропаганду цього свята.

Ось яке звернення оприлюднили з цього приводу на сайті «Екватора»:

«Ми з великою повагою ставимось до коментарів та зауважень, які надходять до нас у зв’язку із розміщенням анонсу свята Halloween. Нам дійсно дуже шкода, що зображення анонсу сезонного свята у нашому розважальному центрі обурило частину мешканців. Основний посил сюжету планувався як анонс яскравого гриму, який чекає на гостей цієї події. Ні у якому разі ми не мали на меті хоча б якось образити ваші почуття.

Під час планування свята ми орієнтувалися на досвід країн, де подібні свята як Halloween були започатковані й активно святкуються багато років. Взявши до уваги звернення з приводу двозначності розміщеної рекламної кампанії, ми прийняли негайне рішення про зміну сюжетів. На даний момент відбувається заміна зображення на всіх конструкціях.

ТРЦ «Екватор» перепрошує перед мешканцями міста за сюжети, які могли хоч якось образити або бути своєрідно сприйнятими».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень