Директор ЗОШ №22 у Рівному розповів, коли у шкільній вбиральні з’являться перегородки (ВІДЕО)

У жіночому туалеті

Фото "РБК-Україна"

Чималий резонанс викликала у Рівному історія про те, що в одній зі шкіл міста після ремонту у туалеті для дівчаток не встановили перегородки.

Неприємна ситуація, нагадаємо, виникла у ЗОШ №22, що на проспекті Кн. Романа, 14 А. Фото незакінченого ремонту запостила у фейсбуці рівнянка Наталія Пастухова.

Фото, опубліковані у мережі

До бурхливого обговорення у коментарях долучилися експерти ініціативи «За чесний тендер» і начальник міського управління капітального будівництва Сергій Кушнір. Останній, зокрема, заявив, що у підрядника виникли проблеми з проєктом і термінами його виконання.

Це при тому, що завершити роботи мали до 31 серпня, а інформації щодо укладення договору на продовження терміну виконання робіт немає, зазначають представники «За чесний тендер».

Поспілкуватися безпосередньо з директором навчального закладу Сергієм Шамою вдалося «Суспільному».

ЗОШ №22 у Рівному. Головний вхід

До школи він журналістів не пустив, посилаючись на правила карантину, а от телефоном пояснив, що підрядник, який виконував ремонт вбиральні, встановити перегородки планує вже найближчими днями:

Ви ж бачили у Facebook… Той кадр повністю показує, що там нова плитка на підлозі, на стіні. Нові унітази, нові умивальники, все нове повністю, бойлери стоять.

 

Єдине, що ще не поставили перегородки. Але сьогодні приходили, робили виміри, на тому тижні поставлять рамки і до кінця тижня вже будуть різати плиту, будуть ставити перегородки, - зазначив директор ЗОШ №22.

Крім того, каже, що прохання не тримати туалет зачиненим після відновлення навчання, отримав саме від батьків школярів.

Додамо, що історія вже «розлетілася» країною. Люди дуже активно коментують її у мережі.

Пишуть, зокрема, таке:

Наш меблевий цех не раз ставив такі перегородки в дошкільних установах. Їх наявність обов'язкова. Інакше, за словами керівників, садочок не відповідав санітарно-гігієнічним нормам, і профільна комісія не підписала б дозволу на функціонування. У школі ж - реальне правопорушення, можна фіксувати;

 

А як можуть закінчитися гроші??? Є проєктна документація і по ній підрядник будує. І якщо вже об'єкт прийняли, технагляд підписав акт, а розпорядник сплатив, то прокуратура може відкривати кримінальну справу і питати, як технагляд підписав, а розпорядник розрахувався за незакінчений об'єкт;

 

Коли я вчився в цій школі, то навіть такого не було!

 

Це ви ще не бачили гардероб у нашій школі 22. А про туалет - так сказав директор - грошей не вистачило.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень