2 мільйони гривень на тренінги, семінари, папір і послуги ЗМІ для ОСББ у Рівному

На три роки

Майже два мільйони гривень на тренінги, семінари, папір і послуги ЗМІ. У Рівному планують ухвалити програму підтримки ОСББ на 2019-21 роки. В ній передбачають щороку виділяти з міського бюджету по 376 тисяч.

Крім того, 250 тисяч йтиме на роботу з документами. Така програма діяла в місті з 2014 по 16, і з 16 по 18 роки.

Скільки коштів виділили в рамках програми на цей рік, розповідає начальник відділу реформування і контролю ЖКГ міськвиконкому Лариса Шульга:

В цьому році отримали 425 тисяч гривень. Це в газеті виходить вкладка «Будні ОСББ», далі конференції, семінари, тренінги, навчання голів ОСББ, на медійні витрати. До прикладу семінар коштує мінімум 50 тисяч гривень за трьох людей з Інституту муніципального розвитку, які проводять в нас лекції. Або ми відправляємо своїх людей.

За рік у програмі витрачатиметься 60 тисяч гривень на друк та розповсюдження інформаційних матеріалів, 20 тисяч на оренду приміщень для семінарів, 50 тисяч на навчання голів ОСББ і майже 200 тисяч – тренінги з гостями з інших міст, і відвідування таких тренінгів в інших містах представниками рівненських ОСББ.

Розпорядником коштів буде Рівненський міськвиконком.

Додамо, що у Рівному є 1283 багатоквартирних будинки.  ОСББ створено у понад 500, за наступні три роки планується створити ще майже 800 об’єднань.

Витрати в програмі, а також документація обійдуться в 1,8 млн грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: РівнеОСББ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень