Два депутати робили все, аби гроші на стадіон сьогодні не виділили — Хомко про 50 мільйонів на «Авангард»

Виділили більше, ніж планували

Місто виділило на будівництво стадіону «Авангард» 50 мільйонів гривень. За цю суму сьогодні проголосували на сесії Рівнеради. Попередньо йшлося, що виділять 20-30 мільйонів. Однак міський голова Володимир Хомко каже, що домовився з Міністерством спорту про допомогу в будівництві стадіону. А для цього потрібно було виділити не менше 50 мільйонів. Позитивному рішенню сесії щодо виділення коштів навіть намагалися зашкодити, говорить Володимир Хомко:

Хоча два депутати робили все – ходили обдзвонювали депутатів. Проводилася інтенсивна робота, аби кошти на стадіон сьогодні не виділили. Але боялися одного – я казав, що приведу на сесію всіх спортсменів. Якби ми заклали меншу суму – ну як мені їхати в міністерство просити гроші, якщо ми самі їх не заклали. По-друге, аргументи, що треба перенести на інше число голосування, це абсурд повний. Тому все пройшло, як ми й планували.

Стадіон реконструюватиме фірма «Фіалка». Попередня вартість всього будівництва майже 200 мільйонів гривень. 50 мільйонів, які депутати виділили сьогодні – це лише транш на перший рік. В наступному році місто знову буде повинне виділити «Фіалці» гроші. Коли фірма почне демонтувати трибуни - міський голова не говорить. Утім, ДАБІ вже видала дозвіл на їх демонтаж.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень