Дівчина проміняла офісну роботу на секс-послуги через веб-камеру. Її наречений у захваті (ФОТО)

Вона працює на одному кінці дивану, хлопець відпочиває на іншому

26-річна британка Емма Філі покинула офісну роботу під час карантину та заробляє гроші, задовольняючи чоловіків через веб-камеру. Про це пише The Sun.

В офісі Емма заробляла 22 тисячі фунтів стерлінгів на рік. Тепер ці гроші вона може заробити менше ніж за 5 місяців.

Її 29-річний наречений Деріл Бег пишається своєю дівчиною. Її нова кар’єра дозволить парі набагато швидше заробити гроші на весілля.

Тепер Емма використовує можливість відкладати гроші на весілля своєї мрії та заробляти на нього, бентежачи своїми принадами чоловіків по той бік монітору.

Професія не призвела до проблем у парі, пояснює Емма. Дівчина стала впевненішою у собі, оскільки  зрозуміла, що її зовнішні дані мають попит у чоловіків. Це, своєю чергою, значно покращило їхнє сексуальне життя, говорить Емма:

Я не могла цього зробити без підтримки Деріла. Він хоче розповісти про це усім та дуже пишається мною. Удень, коли Деріл на роботі, я роблю це в спальні та дивлюся телевізор між «конференціями». Ввечері я роблю це на дивані, а Деріл переважно сидить з іншого боку дивану, тож я фактично проводжу з ним вечір. Поки я там працюю він може грати в PlayStation.

Працювати можна, як завгодно довго, каже дівчина. Її колежанки можуть повністю оголятися перед камерою, використовувати іграшки. Однак Емма показується своїм клієнтам лише топлесс з поваги до свого хлопця.

Емма відкрила собі світ роботи з веб-камерою минулого року. ЇЇ порекомендував друг, однак вона не була впевнена, що це для неї:

Я спершу не думала, що можу зробити щось подібне, адже ніколи такого не робила. Усі мої колишні посади пов’язані з офісом і роздрібною торгівлею. Тож я думала, що це буде надто вульгарно, оскільки в мене відносини й кохання, тож мені буде просто незручно.

Коли у мене був перший дзвінок, я запанікувала та одразу перервала трансляцію.

Однак, не зважаючи на сумніви, Емма таки вирішила спробувати. До цього її підштовхнуло й фінансове питання, оскільки вона не знала, де взяти гроші на весілля. За її підрахунками, до кінця року життя на карантині лишило на її банківських рахунках 40 фунтів стерлінгів:

Я поговорила про цю роботу з Дерілом. Він запропонував мені вивчити нюанси. У своїх дослідженнях я наштовхнулася на агентство та подала заявку.  Через кілька днів вони відповіли і я надіслала кілька селфі та фото зі свята у бікіні.

Перший вечір на новій роботі для Емми не минув повністю за планом:

У перший вечір, коли я зайшла у систему, ми з Дерілом сиділи разом на дивані. На мені був топ у сіточку та шорти. Комп’ютер задзвонив, одразу вискочив якийсь хлопчина та сказав: «Роздягайся!». Я запанікувала та вимкнула дзвінок. Уже під час наступного дзвінка хтось просто хотів поспілкуватися, що заспокоїло мої нерви. Таким чином за три тижні я заробила більше, ніж за три місяці.  Це просто знесло мені дах.

За один дзвінок дівчина платить агентству 1,5 фунта стерлінгів. Деріл запропонував своїй нареченій навіть перейти повністю на цю роботу.

Він вважає це чудовим заняттям, оскільки, на його думку, це робота саме для Емми та й часу разом вони проводять більше, що значно зміцнює їхні стосунки.

Тим паче, що жодне СБУ її діяльність там не документує.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень