Дістали з того світу: відомо, у якому стані діти, які влаштували «метадонову вечірку» на Рівненщині

Троє неповнолітніх опинились у реанімації

Вночі 20 березня медики Рівненської обласної станції екстреної допомоги отримали відразу кілька однакових викликів. Медичної допомоги потребували неповнолітні з с. Федорівка, що на Гощанщині. У чотирьох пацієнтів віком 15-17 років були однакові симптоми.

Неповнолітні під час спільної вечірки вживали небезпечні для організму наркотичні речовини (амфетамін та метадон).

Спершу трьох неповнолітніх доправили до Гощанської центральної районної лікарні в реанімаційне відділення.

 

Одного під'єднали до апарату штучної вентиляції легень.

Наступного ранку двох пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Сьогодні діти продовжують лікування у медзакладі, їх стан значно покращився.

Неповнолітніх вдалося дістати з того світу. Про це журналістам Радіо ТРЕК повідомив головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко.

Медики проводили інтенсивну терапію, дезінтоксикуючі заходи. Нині діти у задовільному стані, загрози життю немає. За декілька днів їх випишуть з лікарні, - додав Віталій Бойко.

У поліції за вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 315 ККУ (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За попередньою інформацією, саме один із неповнолітніх привіз наркотик з іншої області, де навчається, та пригостив товаришів, - повідомила речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька.

Вказана інформація детально перевірятиметься у рамках кримінального провадження.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень