Виготовляли наркотики на орендованій квартирі у Рівному і продавали через телеграм-канали

Поліція затримала трьох

У рамках кримінального провадження поліцейські провели п’ять оперативних закупок. У результаті слідчих дій поліцейські вилучили амфетамін та марихуану, що і підтвердили результати експертиз. Другого березня оперативники провели шосту закупку - наркодилери надіслали поштою близько 40 доз амфетаміну вартістю понад 5000 тисяч гривень.

Зловмисники виготовляли амфетамін в орендованій квартирі у Рівному, а в подальшому через телеграм-канал підшукували клієнтів та шляхом закладок поширювали у місті. 33-річний рівнянин був організатором, 29-річний — співорганізатором та хіміком, а 29-річна жінка — збувачем, - повідомляє Радіо Трек з посиланням на сайт Національної поліції області.

Поліцейські також ліквідували дві потужні лабораторії, у яких здійснювали синтез психотропів.

Загалом слідчі виявили та вилучили 15 одиниць лабораторного обладнання, 50 грамів амфетаміну, 100 грамів фенілнітропропену, 5 кілограмів прекурсорів, 30 грамів канабісу, три закладки, 1000 пакетів для фасування, 5 банківських карток, понад шість тисяч гривень, мобільні телефони та чорнові записи. 

Трьох зловмисників, яких раніше до кримінальної відповідальності не притягували, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні незаконного виробництва, виготовленні, зберіганні, пересиланні, збуті наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень