Депутат Іванова попросила міськраду Рівного захистити її від Федорчука

І направити звернення до голови апеляційного суду Києва

Нагадаємо, що Анна Іванова – депутат міськради, яка стверджує, що лідер злочинного угрупування Андрій Федорчук причетний до облиття її кислотою у 2015 році за те, що вона виступила проти незаконного будівництва.

Цю справу не розслідували належним чином, доки Іванова не розповіла про неї Президенту Петру Порошенку, коли він приїжджав до Рівного. Після цього Федорчука затримали.

Але Печерський суд Києва призначив йому запобіжний захід - домашній арешт. Це обурило Анну Іванову і, оскільки це рішення суду оскаржуватимуть, вона сьогодні на сесії міськради запропонувала такий текст звернення до голови Київського апеляційного суду Ярослава Головачова:

Рівненська міська рада просить забезпечити належний процесуальний розгляд апеляційних скарг при вирішенні питання щодо обрання, зміни та скасування запобіжних заходів у кримінальному провадженні щодо Федорчука Андрія, дотримання принципів законності та справедливості, виключення при цьому корупційних складових задля дотримання правопорядку та недопущення зростання злочинності у місті Рівне.

«Я – депутат і незахищена, а що казати про інших», - обурювалася Іванова.

Міськрада 30 голосами «за» підтримала це звернення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень