Чи поїдуть діти в оздоровчі табори Рівненщини хоча б у серпні

Місцева влада розраховує, що з Києва надійде такий дозвіл

Дитячі табори на Рівненщині, ймовірно, і в серпні не зможуть прийняти маленьких відпочивальників.

Нагадаємо, напередодні Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. Адже захворюваність на коронавірус залишається на досить високому рівні.

Щойно уряд і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко дозволять працювати дитячим таборам, на Рівненщині оперативно відкриють оздоровчий сезон, повідомив на брифінгу Сергій Подолін.

 

Він зауважив, що з обласного бюджету передбачили кошти на оздоровлення дітей, однак поки табори працюють у «мінус», адже доводиться оплачувати за послуги охорони та комунальні витрати.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Своєю чергою, Сергій Подолін зауважив, що керівництво області сподівається що дитячі табори таки дозволять відкрити у серпні, аби оздоровити дітей, які цього потребують.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень