Чи підписали вже контракт з головлікарем ЦПМСД «Центральний» у Рівному

Колектив закладу пікетував сесію міськради через це

Медики на сесії міськради навіть обіцяли перекрити на Великдень центральну вулицю міста, якщо на посаду керівника не призначать Олега Шрама. А медичне керівництво пояснювало, що призначити не може, доки у статути всіх центрів первинної медико-соціальної допомоги не внесуть посаду керівника – «директор», а не «головлікар». Тож міськрада вирішила таку зміну у статути внести заднім числом – з 1 січня цього року.

Начальник управління охорони здоров’я Віктор Іськів (на фото вгорі) каже, що тепер вже керівники призначені в усі ЦПМСД міста:

На сесії якраз розв’язали цю ситуацію, що воно буде діяти з 1 січня. І 26 квітня і підписали з усіма контракти. І накази про призначення повидавали. Тобто все нормально.

До речі, через цю ситуацію із Олегом Шрамом представники медичної галузі Рівного навіть запрошували у місто в.о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун. Віктор Іськів каже, що цього не боїться, а навіть особисто збирався телефонувати у Міністерство, щоб звідти приїхали і розказали, як має відбуватися реформа вторинного рівня меддопомоги.    

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень