У Рівному придумали, як переконати медиків не перекривати вулицю

Погрожували це зробити на Великдень працівники центру первинної медико-санітарної допомоги «Центральний»,

Медики прийшли сьогодні на сесію міськради і вимагали, щоб керівником цього закладу призначили їхнього багаторічного головлікаря Олега Шрама. Але начальник управління охорони здоров’я Віктор Іськів пояснював, що укласти контракт зі Шрамом, який був єдиним учасником конкурсу на посаду, не може, поки у статутах медзакладів не змінили назви керівника - з головлікаря на директора.

На сесії вирішили створити депутатську комісію, щоб вона знайшла вихід з ситуації. І вона запропонувала внести необхідну зміну у статути медзакладів заднім числом – з 1 січня цього року. Член цієї комісії, депутат Микола Бляшин пояснив:

Якщо ми це рішення так приймаємо, надалі виключно начальник управління має прийняти вольове рішення, чи підписати контракт. Ну, не підписати – я не знаю, які причини. Ми відкриваємо, знімаємо будь-які бар’єри і застереження і остаточне рішення, згідно з законом, згідно з постановою Кабміну, буде приймати начальник.

38 депутатів таке рішення підтримали. Медики подякували за це і поаплодували. А Віктор Іськів подякував депутатам, що вони йому розв’язали руки, тож тепер він зможе підписати контракти з усіма трьома керівниками ЦПМСД, а не лише з Олегом Шрамом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень