Чи буде «локдаун» у Рівному цими вихідними. Хомко каже, що поки не бачили постанови

Місцева влада чекає на офіційний документ

Чи буде у Рівному карантин вихідного дня.

Сьогодні міський голова Володимир Хомко заявив, що цими вихідними «локдаун» запроваджувати не планують.

Засідання комісії з надзвичайних ситуацій з цього приводу вирішили провести у понеділок наступного тижня. Як з’ясувалося, місто не може запровадити карантин вихідного дня, доки офіційно не отримає відповідної постанови Кабміну, говорить Володимир Хомко:

Я не казав, що ми нічого не запроваджуємо. Комісія ТЕБ і НС буде у понеділок насамперед тому, що постанови ніхто не бачив. Подивимося постанову і в понеділок приймемо рішення. Комісію призначили на понеділок, адже до понеділка постанова точно має вийти.

Водночас, за словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, постанова має характер прямої дії, тобто для її виконання засідання збирати не потрібно. Міський голова Рівного не може це підтвердити, ані спростувати, оскільки офіційних документів ще ніхто не отримав.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень