Бізнес-центр третього тисячоліття зводять у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

RENOME Comfort задає тренди у будівництві в регіоні

Сьогодні, 27 вересня, у Рівному

відбулася презентація інноваційного бізнес-центру «Space4» від девелоперської компанії RENOME Comfort (група компаній РЕНОМЕ).

Презентували її в рамках Саміту високоефективних організацій в Міському будинку культури. Компанією реалізовано проєкти житлових комплексів у Рівному, такі як «Spectrum», «360».

Проєкт «Space4» розроблений спеціально для RENOME Comfort архітектурним бюро Archimatika, яке в різні роки були визнані найкращими в Україні за версіями усіх премій у галузі, що існують.

Бізнес-центр «Space4» – це 5600 м² комерційної нерухомості класу А, офіси, облаштовані за технологією «Open Space», з кухнями, зонами відпочинку та call-rooms, презентаційними зонами. Буде у центрі й фітнес-клуб з трьома басейнами, цілодобовим консʼєрж-сервісом, фуд-кортом та місткою парковкою.

2 поверхи бізнес-центру займе перший в регіоні спортклуб мережі Sport Life. Бізнес-центр «Space4» - найсучасніший бізнес-центр у місті Рівне та всьому регіоні (згідно з дослідженнями київської консалтингової компанії UTG (Українська торгова гільдія) у серпні 2019 року).

«Space4» – це нове обличчя міста Рівне, адже

знаходиться одразу при в’їзді — на перетині вулиць Льонокомбінатівська та Гагаріна.

[media=156872] [media=156871]

Автівкою до бізнес-центру можна потрапити за 10 хв з будь-якого кінця міста, до Space4 ведуть декілька маршрутів як через центр міста так і об’їзними дорогами.

Нині зведено 2 поверхи бізнес-центру «Space4», здати об’єкт в експлуатацію планують у 4 кварталі 2020 року.

Презентував бізнес-центр Space4 директор девелоперської компанії RENOME Comfort Федір Делеган.

Федір Делеган

Він, зокрема, розповів про офіси для ІТшників, Sport Life та житлову забудову поруч:

Ми вирішили побудувати бізнес-центр екологічним та енергоефективним за всіма вимогами міжнародної сертифікації BREEAM. В Україні існує лише дві комерційних будівлі з міжнародним Екологічним сертифікатом BREEAM – Астарта (Київ) і Оптіма Плаза (Львів). В ідею бізнес-центру закладено концепція «Працюй| Розвивайся| Відпочивай».

 

Ми хочемо створити офіс працівників третього тисячоліття. «Новий офіс» - це не квадратні метри зі столами і принтерами – це екосистема, простір з робочими зонами, в яких ти можеш поставити «стоячий» стіл, працювати лежачи чи пересуватися офісом на гіроборді.

Інноваційним було рішення організувати Атріум – зимовий сад всередині бізнес-центру із панорамним дахом. Таке собі місце для променаду та медитації посеред офісів. В межах атріуму буде розташована презентаційна зона, яку орендарі зможуть використовувати для своїх потреб.

Ми вже готові приймати заявки на оренду і пропонуємо флекс-спейс – тобто організацію офісу від 55 кв. м і до 1800 кв. м.

Більше про новий бізнес-офіс «Space4» ви почуєте від Федора Делегана у понеділок, 30 вересня, в ефірі «Радіо Трек».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень