Як купити квартиру у новобудові: у Рівному надають безкоштовні консультації

Щоб купівля нової оселі принесла лише позитивні емоції

З метою інформування громадян щодо усіх юридичних та технічних тонкощів при купівлі жила на первинному ринку, у Рівному створили громадську організацію «Про Житло».

Тут навіть надають консультації з оформлення угод купівлі-продажу. Усе це - аби зробити механізм придбання нерухомості прозорим і зрозумілим, убезпечити рівнян від ймовірних ризиків та сприяти зростанню довіри до забудовників, кажуть у громадській організації.

Основний напрямок діяльності - консультація громадян, які мають намір придбати нерухомість на первинному ринку, тобто у новобудовах.

Консультанти можуть надати інформацію про:

перелік необхідних документів та дозволів, які повинна мати компанія для будівництва;

 

відповідність містобудівним умовам та генплану забудови міста;

 

новобудови міста, наявність інфраструктури та необхідних комунікацій;

 

наповнення квартири - на що потрібно звернути увагу у першу чергу;

 

технології та матеріали, які використовують забудовники, їхні переваги та недоліки, відповідність державним будівельним нормам.

Крім того, у громадській організації усіх охочих можуть поінформувати про державні структури, які здійснюють контроль за дотриманням норм будівництва, видають необхідну дозвільну документацію, беруть участь у процесі реєстрації прав власності нерухомого майна.

Можна тут отримати і юридичні консультації: щодо пунктів, які обов’язково має містити договір купівлі-продажу; схем залучення коштів при придбанні квартири у новобудові.

Більше можна знайти на сайті «Про житло». З питаннями можна також звертатися на гарячу лінію за номером  096 033 03 34. Громадська організація знаходиться у Рівному на вулиця Княгині Ольги, 5 (бізнес-центр «Паркове»), офіс 219.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень