Поліцейський зможе приватизувати квартиру громади Рівного

Дозволив йому це зробити міськвиконком

Це квартира – маневрового фонду, тобто призначена для тимчасового проживання. Зазвичай, у такі поселяють людей, житло яких з певних причин стало непридатним для проживання. Що це за квартира і хто її зможе приватизувати – розповів начальник міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк:

До міського голови звернувся начальник головного управління поліції у Рівненській області з проханням виключити з числа квартир маневрового фонду двокімнатну квартиру у будинку 48 на вулиці Степана Бандери. Жила площа – 28,9 кв метра.

 

Цю квартиру отримав Костюк Олександр Миколайович у 2011 році, який на той час був працівником Міністерства внутрішніх справ. На цей час Костюк зареєстрований у цій квартирі сім'єю складом три особи: він і дві доньки.

За словами Володимира Лапюка, управління ЖКГ не заперечує щодо виключення цієї квартири з маневрового фонду. Тож не заперечував проти цього і міськвиконком. Хоча в одного із членів виконкому Василя Царука було застереження. Адже, за його словами, мати власне житло може дружина поліцейського. Тож, можливо, він тієї квартири і не потребує.   

До речі, на сайті НАЗК є декларація про доходи заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП у Рівненській області Олександра Костюка. Згідно з нею, у родини Костюка у власності є

три квартири: одна у Рівному, дві у Костополі. З них одна у Костополі належить його дружині, решта - йому. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень