Усик у Рівному розповів про Бога, кардіо та королівський дивізіон (ФОТО/ВІДЕО)

Згадав також про Воланда і Подворьє

Днями у Рівному був Олександр Усик.

Зустрічали чемпіона світу у першій важкій вазі в академії бойових мистецтв «LEGION».

Цей візит супроводжував шалений ажіотаж:

- Звуть мене Олександр. Моє прізвище – Усик, від слова «вуса».


Я не дуже старий мені 32 роки. Готовий відповідати на ваші питання.

Повен зал людей активно спілкувався із боксером.

З’ясувалось, що у дитинстві Усик хотів займатись футболом, але сім’я була бідною й не змогла платити за тренування, тож хлопець пішов на бокс.

Нині не шкодує і багато в чому завдячує першому тренеру

- Мене стимулював тренер, він використовував хитрощі. Наприклад, сказав, як виграю бій – буде квартира. А я тоді мріяв про машину, тільки машину. І досяг цього.

 

Взагалі, досягти успіхів може лише той, хто бореться зі своїми немочами та пристрастями… Не треба буди самовпевненим, але… треба бути впевненим у собі, — сказав Олександр Усик.

 

Треба ставити перед собою ціль і йти до неї. Труднощі це тимчасовий фактор. Перемагає, той хто бореться з труднощами, пристрастями...

 

Якщо бореться людина, то вона буде переможцем. Біль – тимчасовий, якщо людина зупиняється, то її ніколи не побачити удачі, як казав мій перший тренер Сергій Лапін.

На запитання батьків чи треба дітям (які займаються боксом – авт.) бігати відповів:

- Бігати можна, але, якщо мова про кардіо, то я, наприклад, майже не бігаю. Надаю перевагу гирям, кросфіту, каяку (тренажер, який імітує греблю – авт.). Маса є способів зміцнити серце. Біг – не найкраща річ, особливо для мене при моїх 100 кг.

 

Та й дітям… треба бігати з розумом.

 

Колись я 42 км. 195 м. пробіг був за 4 години. Це кошмар.

 

Я тоді стільки всього передумав. Навіть думав: «Хай мене вже машина краще зіб’є, бо все – вила!».

(Сміх)

Натисніть плейц для перегляду короткого відео про кардіо для дітей

Обов'язковий претендент на пояс WBO в суперважкій вазі Олександр Усик під час зустрічі з уболівальниками також заявив, що вже готується до бою з Ентоні Джошуа, який володіє поясами IBO, IBF, WBA і WBO.

На запитання «Як ви оцінюєте свої шанси в бою з Джошуа?» боксер відповів:

- Просто буду дуже наполегливо готуватися, вивчати його. Хоча я вже зараз це роблю, переглядаю його поєдинки, щось записую у свій блокнот, ми спілкуємося з тренером на цю тему.

 

Правильно набрати вагу треба і це – складно. Якщо це зробити безграмотно, то зменшиться коефіцієнт корисної дії. Може зменшиться швидкість, рухливість. Жирний кіт мишей не ловить.

П’ятірка кращих боксенрів на думку Усика виглядвє так:

- Ломаченко – перше місце. Друге – Канело (Сауль Альварес) напевне. Теренс Кроуфорд. Еррол Спенс, він мені подобається – це хороший боксер. Вайлдер однозначно. Всі п’ять, – резюмував Олександр Усик.

Не лише про спорт говорили у залі.

Усика запитали про те які монастирі на Рівненщині він встиг відвідати (до слова, на зустріч боксер прийшов зі священниками УПЦ (МП) – авт.).

- Ми заїхали тільки у Свято-Георгіївське подвір'я Городоцького Свято-Миколаївського жіночого монастиря (на вул. Соборній у Рівному – авт.).

 

В мене є запланований маршрут, ще поїду.

Це не єдиний момент, що переплітався із релігійними поглядами боксера.

Наприклад, Усик розповів, що в комп’ютерні ігри не грає взагалі, а читає зараз  «Майстра і Маргариту» Булгакова.

І от звернув увагу на одну річ:

- Я раніше боявся читати цю книжку з релігійних поглядів. Починав не раз. Але от пару тижнів тому вирішив все ж дочитати «Майстра і Маргариту», і там дуже важлива річ є — слова Воланда, де він зізнається, що навіть він – теж служить Всевишньому. 

До речі,

Перед боєм, каже Олександр, він усамітнюється та читає молитви. А після бою – аналізує помилки та невдачі, працює з психологом і головне – тривалий час відпочиває з дружиною та дітьми..

Про все це можна почути на відео, що його публікує канал USYK17 на youtube.com

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4




 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень