Баварський салат, який «переплюнув» Шубу та Олів’є (РЕЦЕПТ)
Дуже смачно і майже дієтично
Дуже ситний та легкий у приготуванні салат, який сподобається і малим, і великим. Таку страву можна готувати як щодня для сімейного обіду, так і поставити на святковий стіл
Інгредієнти:
- грудка індички або курки – 200 г
- твердий сир – 70 г
- помідори – 150 г
- житній хліб – 160 г (2 шматочки)
- спеції та зелень – до смаку
Для соусу:
- сметана – 1 ст.л.
- гірчиця – 1 ч.л.
- соєвий соус – 1 ч.л.
Приготування:
Хліб натирається часником, нарізається кубиками і підсушується на сухій сковороді або в духовці або мікрохвильовій печі.
Щоб хліб добре просочився, помістіть в поліетиленовий пакет, додайте туди сухий часник і 1 ст.л. оливкової олії. Закрийте пакет і потрясіть трохи, щоб хліб рівномірно просочився часником та олією.
Це будуть сухарики для салату.
Філе без шкіри нарізається кубиками або смужками та обсмажується, помішуючи, на сухій сковорідці.
Сир і помідори нарізаємо крупними кубиками і відправляємо у глибоку миску. Зелень можна дрібно посікти.
Всі підготовлені інгредієнти з'єднуємо, додаємо рубану зелень та сіль.
Замішуємо соус і заправляємо салат
Радіо Трек: НОВИНИ