Листове тісто за 3 хв: найпростіший спосіб приготувати таке (РЕЦЕПТ)

Зробити його можна вручну або за допомогою звичайного блендера

Якщо у вас вдома є подрібнювач, то на приготування тіста дійсно піде 2-3 хв, а якщо будете місити його вручну, то знадобиться трохи більше часу – десь 7-10 хв. Простіший рецепт ви навряд чи знайдете

Інгредієнти:

  • кефір – 1 склянка
  • вершкове масло – 300 г
  • борошно – 3 склянки
  • сіль – ½ ч.л.

Приготування:

У чашу подрібнювача викладаємо холодне вершкове масло. Додаємо борошно й сіль і подрібнюємо в крихту – на це треба близько 30 сек.

Вливаємо кефір і ще раз подрібнюємо все.

Якщо ж у вас немає подрібнювача, то треба натерти холодне масло на великій тертці або порубати його ножем відразу у мисці з борошном або на столі. Потім влийте кефір і швидко все перемішайте.

Далі витягуємо тісто з чаші, швидко збираємо в колобка (ВАЖЛИВО, щоб тісто не встигло нагрітися!) і кладемо у харчовий пакет. Переміщаємо тісто у холодильник на 30 хв.

Але, в принципі, якщо вам треба щось з цим тістом готувати відразу, то його можна спокійно використовувати – нічого страшного не буде

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень