Акцент на гроші – Левам, освідчення – Водоліям: гороскоп на 19 лютого

А Раки розберуться з боргами

ОВНИ

Успішний час для завершення справ, але не для початку нових. Життєвий потенціал на високому рівні, зросте інтуїція. 

ТЕЛЬЦІ

Відкритість, чесність і сміливість допоможуть владнати непорозуміння. Також ви потребуватимете уваги та ніжності – не соромтеся сказати про це своїй половинці. 

БЛИЗНЯТА

Вам вдасться успішно компенсувати нестачу енергії та впевненості у своїх силах. Цей день потрібно використовувати максимально ефективно, а потім можна подумати і про відпочинок.

РАКИ

У вас з’явиться можливість роздати свої борги – і матеріальні, і енергетичні. Будьте сміливішими у своїх бажаннях і все буде!

ЛЕВИ

Вам потрібно більше думати про власні прибутки, ніж про відстоювання своїх поглядів та переконань. Стримуйте бажання виділитися з-поміж інших.

ДІВИ

Цього дня ви зможете нейтралізувати всі проблеми. Причому, без особливих зусиль. Послідовність дій дозволить раціонально використовувати і сили, і ресурси.

ТЕРЕЗИ

Значно зростуть ваші організаторські здібності і це сприятиме матеріальному благополуччю. Не бійтеся брати на себе відповідальність та виявляти ініціативу. Ваше прагнення постійно грати провідну роль, допоможе розвиватися і досягати успіхів.

СКОРПІОНИ

Ймовірні ситуації, які призведуть до серйозних змін у вашому житті. Матеріальний стимул допоможе вам зібратися та діяти у правильному напрямку.

СТРІЛЬЦІ

Уникайте дивних і непередбачуваних конфліктів, які можуть призвести до неприємних наслідків. Зверніть увагу на свій раціон.

КОЗОРОГИ

Можливі незначні фінансові негаразди, турботи та переживання. Не нагнітайте – просто будьте напоготові. 

ВОДОЛІЇ

Ваше прагнення до лідерства цього дня буде особливо помітним. Вечір ідеальний для романтичного побачення, освідчення. 

РИБИ

Вам захочеться сховатися від проблем та побути на самоті. Зорі нагадують, що краще не накопичувати проблеми, а вирішити їх одразу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень