6 предметів, які не можна залишати на ніч на столі: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Здавна наші пращури вважали, що деяким предметам не місце на столі вночі. Інакше, ви можете накликати на себе невдачу і біди.

На столі в жодному разі не повинна лежати подушка, навіть якщо це подушечка для голок. Вважається, що подушка на столі може накликати хвороби на домочадців.

Гребінцю на столі теж не місце. Гребінці, які довго залишаються на столі, особливо на ніч, накликають у дім сварки і скандали. 

Головні убори на столі категорично під забороною, оскільки вони привертають невдачі.

Також не варто класти на стіл ключі або замки. Вони сприяють обрубуванню фінансових потоків у будинку. Ключі завжди мають лежати на своєму місці.

Також накликати в дім злидні може й порожній посуд на столі.

Якщо ви залишаєте на столі ножиці, важливо, щоб вони були в закритому стані. В іншому разі на вас чекають хвороби та скандали в домі.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень