Які три монети в гаманці притягують бідність: народні прикмети

Які монети не можна класти в гаманець, щоб не відлякати грошову удачу?

Почорнілі монети

Копійки, які почорніли, не можна класти в гаманець до інших грошей. Наліт темного кольору блокує грошову енергетику і заряджає на бідність купюри та монети, які перебувають поруч.

Погнуті монети

Як правило, погнуті монети часто використовують у магічних ритуалах для перекидання на інших своїх фінансових проблем. Якщо ви випадково отримали на здачу таку монету, не кладіть її до гаманця. Віддайте краще нужденним на милостиню.

Монети, які вийшли з обігу

Копійки, які вийшли з обігу, притягують злидні. Енергетика багатства у них заблокована і вони блокуватимуть ваші грошові потоки. Тому зберігайте такі монети окремо від своїх заощаджень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень