5 речей, якими не можна хвалитися перед гостями: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Ювелірні прикраси

Прикраси з дорогоцінних металів здатні вбирати в себе як енергетику власника, так і чужу енергетику. Похвалившись шкатулкою, наповненою ювелірними виробами, ви можете накликати на себе негатив.

Потім, одягаючи прикраси, людина може відчувати головний біль та перепади настрою.

 
Гроші

Показуючи гостям свої заощадження, банківські картки та документи, можна погіршити свій фінансовий стан.

Ліки

Медичні препарати, термометри і тонометри викликають жалощі і співчуття. Тому, демонструючи їх стороннім людям, ми притягуємо у дім негативну енергетику.

Старі фотографії

Фотографії здатні зберігати енергетику людини багато років. Стороння людина може передати свою енергетику на світлину, і невідомо, чи вона буде доброю, чи поганою.

Квіти

Кімнатні рослини не лише прикрашають інтер'єр, але й чистять біоенергетичний простір. Вони сильно реагують на чужих людей, і можуть зів'янути, якщо на них подивиться людина з поганою енергетикою.

Саме тому не варто акцентувати увагу гостей на кімнатних квітах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень