5 ознак того, що у домі оселилась потойбічна сутність: народні прикмети

Як зрозуміти, що у вашому будинку є небажаний гість

Спрацьовує інтуїція

У такому разі передчуття не обманює нас ніколи. Якщо у вас є чітке відчуття того, що хтось спостерігає за вами або присутній поруч, це означає, що так і є.

Коли в приміщенні заводиться дух або ви переїжджаєте жити в квартиру або будинок, де є привиди, вас можуть очікувати такі дивні відчуття.

До них корисно прислухатися в тих ситуаціях, коли духи не роблять якихось спроб нашкодити людям і ніяк себе не проявляють.

Люди в будинку погано сплять

Дуже часто люди, які живуть у квартирах або будинках з привидами, прокидаються ночами і відчувають присутність чогось потойбічного. Це може призводити до тваринного страху, яким неможливо керувати.

Також потойбічні сутності можуть провокувати нічні кошмари.

В такому разі людина або вся сім'я в цілому хронічно не висипається. Майже завжди від кошмарів страждає не лише хтось один.

У будинку постійно холодно

Як би ви не обігрівали приміщення, завжди є стійке відчуття того, що десь у будинку є джерело холоду. Це дійсно так, адже в місці, з якого з'являються примари, температура трохи нижча.

Тварини поводяться дивно

Коти на привидів реагують вкрай агресивно. Вони відчувають тонкі зміни в енергетиці, тому бачать потойбічні сутності. Коти накидаються на привидів, але з боку виглядає це так, немов тварина стрибає в порожнечу.

До слова, коти часто проганяють примар і шкідливих безтілесних істот. Собаки можуть скиглити, гавкати. 

 
З'являються незрозумілі запахи

Наприклад, іноді в будинку, в якому ніхто не курить, може запахнути сигаретами. Примари можуть приносити з собою з потойбічного світу раптові аромати парфуму або запах затхлості і цвілі. Так чи інакше, якщо ви помітили наявність запаху, природу якого пояснити неможливо, це може бути привид.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень