Що не можна робити, коли хтось у дорозі: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Чому не можна прибирати, якщо хтось у дорозі? Наші предки вірили, що прибирання в момент, коли хтось уже вирушив у подорож, може призвести до нещастя.

Вважається, що прибирання будинку створює певну енергетику, яка захищає його мешканців.

Якщо ж прибирати, коли хтось у дорозі, то можна порушити цю енергетику, що призведе до неприємностей для людини, яка подорожує.

Якщо мити підлогу, поки подорожує член сім'ї, вважається, що людина не зможе повернутися додому. Те саме стосується і підмітання підлоги.

Що не можна робити, коли хтось їде з дому

Не варто викидати сміття. Це може призвести до того, що людина загубиться в дорозі.

Не можна мити і стригти волосся в день від'їзду. Наші предки вірили, що у волоссі є виняткова сила, яку не можна змивати. Мити голову або стригтися можна за кілька днів до запланованої подорожі.

Не можна повертатися в дім за забутою річчю. Це віщує проблеми під час подорожі. А якщо вже довелося повернутися, то рекомендується перед виходом за поріг подивитися в дзеркало.

Не можна сваритися перед дорогою. Негативні емоції можуть привернути біди під час далекого шляху.

У день від'їзду не можна зашивати одяг і пришивати ґудзики. Це віщує великі неприємності, особливо коли робити це на собі, не знімаючи одягу.

Також не варто упускати ключі на підлогу - їхнє падіння обіцяє великі невдачі.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень