5 предметів у домі, які притягують багатство: народні прикмети

Які предмети у домі притягують гроші

Скарбничка

Наші предки вірили, що скляна або керамічна скарбничка є ніби магнітом для грошей. Розбиваючи копилку, завжди залишали одну монету із неї «на розпілд». Її збергіали в гаманці, або клали унову скарбничку.

Фонтан

Вода, яка хлюпає у сувенірному фонтанчику, здатна привернути у дім гроші. Якщо немає змоги придбати такий сувенір, підійде картина із зображенням води, яка «рухається»: водопаду чи джерела. 

Акваріум

Вода символізує багатство, щастя і удачу, вона також очищає простір навколо людини. Рибка золотого кольору- це символ сімейного щастя і достатку.

Згідно з фен-шуй число 9 приносить в будинок багатство і гармонію, так що для посилення впливу удачі в акваріумі має бути дев’ять рибок.

 

Трилапа жаба

Фігурка триплапої жаби, яка тримає в роті монетку - найпоширеніший грошовий талісман. Як правило, вона золотого кольору і може бути виконана з металу, пластику, глини.

Такі фігурки не тільки привертають гроші, але і прикрашають інтер'єр квартири.

 

Клубок червоних ниток

Привернути багатство також допоможе звичайний клубок червоних ниток.

Вдома такий клубок розмотують і намотують на дерев'яну палицю або дерев'яну ложку. Потім такий фінансовий талісман кладуть під ліжко і чекають на багатство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень