5 речей, які не можна викидати з будинку, аби не викинути власне щастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Хліб

Раніше хліб цінувався на вагу золота і в багатьох культурах він був священним. Вважається, що викинувши хліб, ви накликаєте на себе бідність і голод.

Але якщо хліб став черствим, що робити? Віддати його птахам. Таким чином ви поділитеся хлібом з нужденними і притягатимете в своє життя щастя.

 

Ікони і Біблію

Раніше ікони, Біблію, натільні хрести передавали з покоління в покоління. Якщо вам не потрібні ікони, краще занести їх до церкви.

Весільна сукня і фата

Якщо не хочете розлучитися з подружнім щастям, тоді бережіть фату і весільну сукню, як зіницю ока. Позбавлятися від сукні з фатою можна тільки в разі розлучення. Також не рекомендують передавати їх у спадок, щоб ваше сімейне щастя залишилося з вами.

Годинники

Робочі годинники не можна викидати ні в якому разі, так ви «викидаєте» свій час. Також викинутий годинник може провокувати сварки в родині.

Якщо ви хочете від нього позбутися, то краще розібрати на дрібні детальки, винести до сміттєвого бака і сказати: «Спасибі, що добре служив. Відпускаю на спокій, щоб інших власників не знав».

Фотографії

Те, що наші зображення несуть енергетику – давно всім відомо. Викидаючи фото, ви викидаєте «частинку людини». Якщо зображення потраплять в руки до поганих людей, то вони можуть нашкодити через них. Фото прийнято спалювати, примовляючи: «Все погане йде, а хороше залишається і приходить».

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень