6 знаків у снах, які ніколи не варто ігнорувати: народні прикмети

Ваша підсвідомість хоче вам щось сказати

Ми проводимо уві сні від 6 до 9 годин за добу. Але це зовсім не означає, що весь цей час наш мoзок, як і тiло, відпочиває.

Під час сну наш мoзок і наша підсвідомість досить активно працюють. Знаки, які ми отримуємо у снах – це особлива мова. Символ, побачений уві сні, може пробудити певні почуття або наштовхнути на якусь думку.

Пропонуємо список і значення деяких символів, які можуть бути присутніми в ваших снах. Ваша підсвідомість хоче, щоб ви знали про ці речі.

Падіння

Багатьом сняться сни, в яких вони кудись падають. Це може означати, що вони втрачають контроль над своїм життям.

Можливо, ви боїтеся, що вас спіткає невдача. Можливо, ви передчуваєте наслідки неправильних рішень, які прийняли в минулому.

Вам часто сняться сни, в яких ви падаєте? Спробуйте впоратися з неусвідомленою тривогою за допомогою йоги і медитації.

Зуби

Багатьом людям сняться сни, в яких у них випадають або кришаться зуби.

Зуби – ознака, пов’язанa з процесом старіння і навіть зі смepтю.

Найкращий спосіб позбутися від страху смepті – постаратися кожен день життя проживати по максимуму і зберігати позитивний настрій.

Сон, в якому фігурують зуби, також може означати, що ви більше турбуєтеся про свій зовнішній вигляд, ніж чим про здоpов’я.

Вода

Вода означає, що в житті вам не вистачає ризику. Швидше за все, у вас великі амбіції. Сон, в якому фігурує вода, якраз і говорить про те, що вам слід почати реалізовувати свої мрії.

Йти на ризик, можливо, страшно. Проте якщо ви хочете досягти успіху, робити це необхідно.

Вода також може означати й інше: вам хочеться простого, спокійного життя.

Політ

Політ означає, що в житті ви здатні здійснювати хоробрі, ризиковані вчинки.

Він також може говорити про те, що ви відчуваєте тиск з боку вашої другої половинки або колег по роботі. Вам потрібно позбутися від цього тиску.

Ви не просто хочете полетіти подалі від проблем. Ви хочете злетіти над ними. Постарайтеся зберігати позитивний настрій. Будьте хоробрими. У вас все вийде.

Дороги

Вам сниться дорога? Це може означати, що вам слід спростити власне життя. Зосередьтеся на речах, які дійсно мають для вас значення в житті.

Якщо ви вірите в долю, то дорога може означати шлях до чогось прекрасного. Не сумнівайтеся. Скористайтеся наявними у вас можливостями і вирушайте в захоплюючу подорож.

Дорога може привести вас до змін. Змін в кращу сторону.

Бруд

Сон, в якому ви бачите бруд, може говорити про те, що ви відчуваєте себе так, ніби застрягли в болоті. Ви відчуваєте, що життя зайшло в глухий кут, і ви наче не рухаєтеся.

Можливо, настав час вийти з цього глухого кута.

Бруд також є символом переродження і зростання. Він може означати, що ви здатні змінити все, що не приносить вам щастя.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень