4 найкращі способи спалити 500 калорій: вони підійдуть для кожного (ВІДЕО)

Крутий варіант для тих, хто планує скинути зайві кілограми до Нового року

Якщо ви прагнете тренуватися так, щоб спалювати щодня по 500 калорій, вам варто знати, що деякі вправи більш ефективні, ніж інші. Звісно, ви вже знаєте про те, що для схуднення вам потрібно витрачати більше калорій, ніж ви споживаєте. Це може бути непросто, та деякі ефективні тренування вам у цьому допоможуть.

Найкращими вправами для спалювання калорій поділився особистий тренер Тайлер Рід, засновник PTPioneer.

Біг

Якщо ваша мета – спалити 500 калорій – тоді вам потрібно просто зашнурувати кросівки та вирушити на пробіжку. Це чудовий початок вашого шляху до схуднення; головне – дотримуватися стабільного темпу.

Якщо ви бігатимете протягом 45 хвилин, цілком зможете спалити 500 калорій. Окрім того, біг надзвичайно ефективний через те, що задіює одразу кілька груп м'язів та збільшує частоту серцевих скорочень.

Плавання

Цей активний вид спорту точно допоможе вам прискорити спалювання калорій. Окрім того, на цьому тренуванні немає надто багато навантажень, проте ваше тіло все одно рухається. Плавання стане хорошим доповненням до будь-якої фітнес-програми, тож якщо ви займатиметеся ним годину, ви зможете спалити приблизно 500 калорій.

Для того, щоб прискорити схуднення, ви можете спробувати використовувати різні гребки та стилі плавання.

Скакалка

Якщо ви думали, що стрибки на скакалці – тільки для дітей, подумайте знову. Ця звична і весела вправа допоможе вам швидко досягти мети у спаленні 500 калорій.

— Це високоефективне тренування високої інтенсивності, яке покращує координацію та витривалість серцево-судинної системи, – поділився Тайлер Рід.

Інтенсивна аеробіка

Якщо ви хочете скинути вагу, ви можете зробити це і вдома, спробувавши курс інтенсивної аеробіки. Це енергійні тренування з рухами, що нагадують танцювальні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень