Що робити, якщо складно схуднути: зверніть увагу на вашу групу крові!

Американські вчені дещо з'ясували

Група вчених з Американського Інституту фізичної культури вже довгий час стежить за тренуваннями різних фокусних груп і прийшла до висновку, що існує взаємозв'язок між видами спорту і групою крові людини.

На їхню думку, відсутність бажаного результату у будь-кого, хто хоче скинути вагу або привести себе у форму, може пояснюватися не його недостатніми стараннями, а невідповідним видом спорту.

Перша група

Людям з цією групою крові головне запам'ятати два принципи: плавний перехід від легкого до складного і відсутність одноманітних тренувань.

Для носіїв першої групи підійдуть східні єдиноборства на кшталт дзюдо і карате або ж заняття на велотренажері вдома або в залі.

 

Після цього можна змінити складність і приступити до силових вправ або повністю поміняти вектор руху.

 

Головне — відсутність нудьги.

Займатися варто регулярно, але не кожен день.

Друга група

Носії цієї групи крові зазвичай набагато активніше інших, а тому займатися спортом воліють кожен день, виділяючи всього один вихідний в тиждень. Але інтенсивність навантажень краще знижувати, щоб не перестаратися і не отримати травму.

Для представників другої групи відмінно підійдуть фітнес, йога, розтяжка, будь-які танці або командні види спорту на зразок футболу, волейболу та інших.

Третя група

Люди з цією групою крові люблять поперемінно інтенсивно тренуватися і перебувати в спокою, а тому їм ідеально підходить чергування навантажень.

В один день можна зайнятися силовими вправами, а в іншій — аеробікою.

 

Носії третьої групи цінують індивідуальні тренування, тому дослідники пропонують їм зайнятися плаванням, гімнастикою або тенісом.

Таким людям варто скористатися своєю відмінною витривалістю і зробити упор на кардіонавантаження: інтенсивну ходьбу, біг, їзду на велосипеді.

Четверта група

Люди з четвертою групою крові вважаються унікальними, тому як їм підходять будь-які види тренувань.

Витривалість і завзятість дозволяють їм домогтися будь-яких результатів, недарма багато знаменитих спортсменів володіють цією групою крові.

 

Але серед таких людей зустрічаються і ті, кому не цікаві активні види спорту.

На цей випадок можна запропонувати плавання, йогу і пілатес.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень