Люди з якою групою крові мають найсильнішим імунітет

Науковці перевіряли здатність організму виробляти інтерферон при вірусній інфекції

Під час експерименту, науковці встановили, що люди з І та ІІІ групами крові мають середній захист організму. В такому випадку організм людини під захистом на 80% та 91% відповідно. Тобто ці люди зможуть уникнути тяжких наслідків від вірусних інфекцій та інших захворювань, де потрібна хороша реакція імунної системи.

А от найнижчий результат у людей з ІІ групою крові. Їм важче уникати серйозних наслідків при захворюванні на вірусні інфекції. За кількістю інтерферонів які виробляються в організмі люди з другою групою крові знаходиться під захистом лише на 40%. Вони більш вразливі до вірусних інфекцій. 

Водночас найсильніший імунітет мають люди з IV групою крові. У 92% добровольців виявили, що інтерферон виробляється у необхідному обсязі для захисту організму. А часом навіть у надмірній кількості. Людина з такою групою крові може уникнути будь-яких наслідків хвороб. 

Джерело: Storinka

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень