Збіг на 99%: група крові найточніше розкаже про характер

І розкриє приховані особливості особистості

Група крові О (I)

Люди з першою групою крові впевнені у собі, товариські та наполегливі. Мають сильну волю і хорошу підприємницьку вдачу. Щирі особистості, не ігнорують благодійність.

Це люди з високими стандартами, вимогливі до себе та оточення. Не загострюють увагу на дрібницях і часто стають відмінними керівниками. Люди з першою групою крові оптимісти, але оточення часто вважає їх егоцентричним. Ці люди не люблять занурюватися у чужі проблеми, спокійні і добре знають свою мету.

Перша група крові з негативним резусом: це оптимісти, але при цьому бувають жорсткими, рішучими та вольовими.

Перша група крові з позитивним резусом дуже товариські. Але часом є дуже консервативними та не готові сприймати новий досвід.

Група крові А (II)

Люди з другою групою крові дуже творчі, розумні та емоційні. Пристрасна натура, дуже обережні в момент ухвалення рішення. Обожнюють порядок у всьому, і встановлюють чіткі кордони. У них високий рівень емоційного інтелекту, вони послідовні. Людям з другою групою крові краще живеться за встановленими правилами. При цьому легко впадають в стрес, все тримають у собі.

Друга група крові з негативним резусом дуже добре планують, вони працьовиті та наполегливі. Однак ці люди можуть швидко втрачати рівновагу та піддаються впливу.

Перша група крові з позитивним резусом - це ознака справжнього лідера, здатного керувати людьми. Надійний, вірний і розумний. Але при цьому темпераментний, через що їх часто критикують.

Група крові В (III)

Заповзяті і активні люди мають третю групу крові. Обожнюють зміни і свіжі відчуття. Мозок у таких людей працює швидко, через що ідеї з'являються блискавично. Вони відверто нудьгують у компанії повільних людей. Мають хорошу пам'ять та схильність до точних наук. Коли їх змушують щось робити, вони видаються безвідповідальними.

Люди з третьою групою крові нездатні відпускати ситуації, звідси і схильність до нелогічних і навіть небезпечних вчинків.

Третя група крові з негативним резусом - знак працьовитості, вольового характеру, стресостійкості. Ви можете стати досить успішним, якщо не потуратимете своєму егоїзму.

Третя група крові з позитивним резусом впливає на прихильність до сім'ї і відносин, сильну емоційну чутливість. У вас високий рівень IQ, тому високі шанси досягти поставлених цілей. Але ці люди погано контролюють свої емоції, а в деяких ситуаціях справді стають безвідповідальними.

Група крові АВ (IV)

Справжні дипломати і дуже товариські особистості люди з четвертою групою крові. Це харизматичні і артистичні люди. Їм властиво губитися у власних думках і вступати у внутрішні конфлікти.

Але ці люди мають погану звичку – надто люблять критикувати інших. Страждають нетерпимістю, можуть забувати обіцянки. У характері цих людей поєднані особливості людей з третьою і другою групами крові.

Четверта група крові з негативним резусом вказує на високий рівень інтелекту, постійну тягу до знань, зайву впертість і проблеми з довірою.

Четверта група крові з позитивним резусом - ознака турботливої людини, стриманої в емоціях, а також високоінтелектуальної. З мінусів - їх нелегко переконати в чомусь, до того ж вони часто бувають жорсткими до інших людей.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень