А ви це знали? Яка у вас група крові, така буде і доля

Все має значення вже від народження

Фахівці проаналізували групи крові людей і їхній життєвий шлях, і встановили, що кров може містити багато таємниць характеру.

Основні особливості людей, на які впливає група крові

I (О) група крові

Люди з I групою крові впевнені в собі й мають сильний характер. Часто вирішувати життєві труднощі їм допомагає інтуїція. Вони лідери по життю, природжені керівники і завжди знаходять вихід з найнезручніших ситуацій. Їм притаманні спалахи гніву, але вони швидко відходять і пробачають. Люди з цією групою крові працьовиті і, як стверджують вчені Гарвардського університету, найменше вразливі до онкологічних хвороб.

II (А) група крові

Люди з II групою крові дуже комунікабельні, товариські, неконфліктні та завжди стараються знайти спільну мову. Ці люди – емоційні та щирі, а тому дуже переживають через дрібниці. Це пов’язано з тим, що вони мають вищий рівень гормону стресу — кортизолу. Тож, коли вони починають гніватися, їм важко заспокоїтися. І їм треба багато часу, щоб оговтатися від стресу. Часті стреси викликають у них різні хвороби. Тож медики радять їм пити багато рідини й займатися спортом.

III (В) група крові

Власники III групи крові — пристрасні та вольові особистості. Це – генератори ідей і креативу. Вони вміють мріяти та знають, як діяти. Однією з негативних рис цих людей є безвідповідальність, вони часто забувають свої обіцянки, але довго пам’ятають образи. Загалом спокійні люди, які інколи можуть втрачати самовладання. Найкращий спосіб заспокоїтися: дихальні вправи. Часто люди з цією групою крові стають ювелірами чи хірургами, адже у них золоті руки.

IV (АВ) група крові

Це люди з найрідкіснішою групою крові. Тому вони сильні та холоднокровні особистості, які звикли все тримати під свої контролем. Вони доброзичливі люди, комунікабельні, з почуттям гумору. Часто бувають нерішучими та занадто критичними. За даними останніх досліджень, більшість власників IV групи схильні до появи проблем з увагою і пам’яттю. Ці люди володіють міцним імунітетом, бо організм пристосований до більшості захворювань.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень