Нумерологія за датою народження на жовтень-2022 – прогноз головних подій

Дізнайтеся, що чекає вас цього місяця

Нумерологічний прогноз за датою народження – спосіб, яким користуються багато успішних людей, щоб заздалегідь дізнатися про своє майбутнє.

Зробити такий прогноз можна й самому, головне – отримати однозначне число, по якому й зробите нумерологічний прогноз.

Вам потрібно скласти всі цифри дати народження, крім року. Якщо ви народилися 15 жовтня, то математика буде такою:

1 + 5 + 1 + 0. У підсумку вийшло число 7.

 

Наступний крок – додати поточний рік. Тобто, 7 + 2 + 0 + 2 + 2. Отримуємо 13, зменшуємо до однієї цифри – 4.

 

Тепер додаємо номер місяця (жовтень), тобто 4 + 1 + 0. В сумі виходить 5 – ваш номер місяця.

Число долі 1 на жовтень 2022

Цього місяця почався новий життєвий цикл. Ймовірно, нещодавно ви переоцінили свої життєві цінності, зробили відповідні висновки й почали життя з нового аркуша. У жовтні ви опинитеся в центрі уваги – буде багато подій, зустрічей і знайомств. Знайдіть баланс і не витрачайте енергію даремно – тоді досягнете запаморочливих успіхів.

Число долі 2 на жовтень 2022

На першому місці у вас повинна бути сім'я. Краще злегка відійти від кар'єрних амбіцій і зайнятися будинком. Жертвуйте своїми інтересами заради інших людей, тоді взаємини з близькими налагодяться. Будьте готові до того, що в жовтні можуть «воскреснути» старі знайомі – спілкуйтеся з ними більше.

Число долі 3 в жовтні 2022

Це число позначає творчу нитку. Навіть якщо вам здається, що від будь-якої творчості ви далекі – це не так. Знайдіть хобі, яке буде вас наповнювати. Також важливо спробувати поглянути на своє життя інакше – трійка буде нести вас до змін. Не бійтеся пробувати щось нове.

Число долі 4 в жовтні 2022

Все, чого ви торкнетеся в цьому місяці, принесе вам результати. Четвірка допомагає тим, хто хоче рости, як особистість, тому придбайте нові навички й відточуйте старі – в роботі, в хобі або в будь-якій іншій діяльності.

Число долі 5 в жовтні 2022

Ця цифра «кричить» про зміни. Нумерологи рекомендують слухати свою інтуїцію – вона підкаже, в який бік йти. До речі, непоганий варіант – частіше вибиратися на природу, адже саме природне середовище допомагає людині пізнати себе.

Число долі 6 в жовтні 2022

Час вирішувати конфлікти. Особливо це стосується сім'ї та близького кола друзів. Якщо у вас накопичилася негативна енергетика і ви знаєте, що перебуваєте з кимось в стані сварки, в жовтні буде тисяча можливостей виправити це.

Число долі 7 в жовтні 2022

Прийшов час змінюватися, адже, якщо ви продовжите жити в тому ж ритмі, то в листопаді усвідомите глибину власного нещастя. Нумерологи вважають, що вам потрібно зупинитися і подивитися навколо себе, щоб побачити – чи все вас влаштовує. Пам'ятайте про те, що час простою – це не втрачений час, а шанс пізнати істину.

Число долі 8 в жовтні 2022

У жовтні ви повинні поставити себе на перший план. Перестаньте думати про інших і зосередьтеся на собі. Згадайте, що тільки ви є центром Всесвіту і себе потрібно любити більше, ніж інших. Енергія вісімки допоможе вам побачити, де саме ви робите помилку, а потім швидко виправити її.

Число долі 9 в жовтні 2022

Час підбивання підсумків і висновків. Цього місяця ви можете спокійно закінчувати ремонти, віддавати борги, здійснювати важливі вчинки, які поставлять крапку в тих чи інших ситуаціях. Також необхідно знайти час для відпочинку, сходити у відпустку і накопичити енергію. Якщо ви не зможете закінчити те, що давно вас обтяжує, то в листопаді ризикуєте зіткнутися з безліччю проблем.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень