Чоловіки й жінки: як на їхню долю впливає по батькові

Це зв'язок між людиною та її предками

Людина отримує родове ім'я, яке присвоюють за іменем  батька. Є народи, де присвоюють родове ім'я за лінією матері, є країни, де й зовсім не користуються по батькові.

Певним чином поєднання імені та по батькові впливає на долю людини, оскільки воно нібито «програмує» життєвий шлях.

Вважається, що дитину краще не називати іменем батька, адже вважається, що однакове ім'я та по батькові можуть стати причиною нестійкого характеру людини, високої емоційності та дратівливості.

Найпоширеніші в Україні по батькові та їхнє значення

Значення по батькові Миколаївна

 Жінки з таким по батькові - імпульсивні, їм складно догодити. Вони за натурою - лідери, тому намагаються цього досягти якщо не на роботі, то в сім'ї.

Значення по батькові Олександрівна

Вони також люблять бути лідерами в сім'ї, оскільки люблять робити все по-своєму. Вони працьовиті й гостинні, але не люблять грубого ставлення до себе.

А ось Олександрович в значення по батькові закладає вразливість, запальність і імпульсивність. При цьому такі чоловіки не злопам'ятні. Вони часто змінюють свої захоплення, не доводячи розпочате до кінця. Мають гарну фантазію і люблять подорожувати.

Значення по батькові Володимирівна

Зазвичай це добрі, наполегливі та талановиті жінки. Вибіркові й консервативні до вибору друзів. Мають суперечливий характер, але вміють знаходити спільну мову з людьми.

Значення по батькові Володимирович

Чоловіки з таким по батькові вперті та люблять сперечатися, через що їм важко знайти спільну мову з іншими людьми, в тому числі на роботі. Маючи аналітичний розум, вони сильні в точних науках, наприклад математиці та електроніці.

Значення по батькові Вікторівна

Жінки наполегливі, для них майже немає безвихідних ситуацій. Самовпевненість дозволяє їм повчати інших, і не завжди хочуть знайти компроміс у разі конфліктів.

Джерело; UNIAN

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень